Ankaragücü ile sonunda ptt1.lige çıkma başarısı gösterdim. 1461 Trabzon ve Gençlerbirliği başarılıydı. Takımında milyon dolarlık futbolcuları barındıran Kasımpaşa ise vasattı. Kasımpaşa’dan istediğim 2 oyuncuyu alabilsem 15 puan farkla tamamlayacaktım. Ankaragücü maddi durumu ortada. Maaşı bile sıkıntılı adamlar. Alabilseniz bile maaşı problem. Ptt 1.Lig’de istediğim oyuncular Kasımpaşa’da mevcut. Alabilmek ise imkansız.

Güzel bir sezon geçirdik. Sol bek transferim yanlıştı. Hatalarım olmasına rağmen takım uyumu güzeldi. Gökhan Emreciksin’den faydalanamadım. Ersen Martin transferim yanlıştı. Kaan Kanak ‘ı kaptırdım. Bu oyuncuyu mutlaka takımda tutun. İki sezon sorna Süper Lig’den mutlaka isteyeceklerdir.

Zengin birinin başkan olmasını beklemelisiniz. Kaleciyi 500B ‘ye satabilirsiniz. Selim Teber, Aydın Toscalı ve Sehat Gülpınar ‘ı da erken elinizden çıkartmanız gerekiyor. 200B’ye de onları satarsanız alt yapıdan yerlerine oyuncu takviye ederseniz 2 sezon sonra iyi bir maddi durumunuz olacak. Batuhan Gülcan ve Mehmet Taşçı elinizde durmalı.

Kısacası takımı anlatmak istedim. Benim görüş ve önerilerim.

Kalecimiz Bayram Olgun kadronun en iyisidir. Kesinlikle satmayın. Beni PTT 1. Lig’e çıkartan önemli etkendir. Yanına alt yapıdan birini koyun. Gökhan Akkan yedek kalmalı.

Volkan Geyik ve Orhan Evci sağ bek için yeterli. Erhan Güven’de elimizde var zaten.

Sol Bek zaten Mehmet Taşcı ile iyi durumda.

Gürkan Alver ve Aydın Toscalı stoperde iyiler. Yanına 30 yaşında bir stoper alabilrsiniz. Murat Özavcı aldığım standart bir stoperdi. Daha iyisini bulabilirsiniz. Basim Kati diye birini aldım. Vasat çıktı. Yabancı almamanızı tavsiye ediyorum. Yerli ve PTT tecrübesi olan birini kadroya katın.

Serkan Şirin ve Mehmet Çakır orta sağın sağı için yeterlidir. Mehmet Çakır performansı sizi memnun edecektir. Şu an 2. lig için bunlar yeterli. Üst ligde neler olacak.

Evet şimdi Spor Toto 1. Lig’deyim 21. haftadayım ve sadece 3 galibiyet ve 4 beraberlik var. Son sıradayım. Üzgünüm…

0
yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir